× Κλείσιμο
0 0,00 € Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα Κάτω από αυτήν την Κατηγορία.


Τα τηλεκατευθυνόμενα αποτελούν εδώ και χρόνια μία επιλογή για μικρούς και μεγάλους, που θέλουν να περάσουν τον ελεύθερο χρόνο τους με διαφορετικό και πιο δημιουργικό τρόπο. Τα τηλεκατευθυνόμενα ελικόπτερα και τα τηλεκατευθυνόμενα για παιδιά, είναι οι βασικές κατηγορίες που παρουσιάζουν κάθε χρόνο τις μεγαλύτερες πωλήσεις.

Ένα σύστημα τηλεκατεύθυνσης αποτελείται από τον πομπό (transmitter) που κρατάμε στο χέρι μας, από τον δέκτη (receiver) και τους σερβομηχανισμούς (servos) που τοποθετούνται μέσα στο μοντέλο. Ακόμα, από τις αντίστοιxες μπαταρίες επαναφορτιζόμενες ή όχι, (batteries, accumulators) και το διακόπτη των συσσωρευτών του δέκτη (switch).

Τέλος, κομμάτια του συστήματος θεωρούνται τόσο ο φορτιστής (charger) των επαναφορτιζόμενων συσσωρευτών (εφόσον υπάρχουν), όσο και το βιβλίο με τις οδηγίες χρήσης (manual), το οποίο πρέπει πάντα να διαβάζεται προσεκτικά. Τα νέας γενιάς τηλεκατευθυνόμενα είναι πιο ελαφριά και διαθέτουν καλύτερο σχεδιασμό σε σχέση με τα παλαιότερα και θα τα βρεις όλα στο e-dructer.com.