Κάνε τώρα την παραγγελία σου με παραλαβή από το κατάστημα (click away), με ταχύτητα, ασφάλεια, εύκολη πρόσβαση και πληρωμή με χρεωστική / πιστωτική κάρτα.
*Η υπηρεσία click away είναι διαθέσιμη με την επιλογή του Νομού Αττικής στη σελίδα του Ταμείου
× Κλείσιμο
0 0,00 € Καλάθι

Η στοματική υγιεινή παίζει πολύ μεγάλο ρόλο για την υγεία του ανθρώπου και αυτό δεν αφορά μόνο τη στοματική κοιλότητα, τα δόντια και τα ούλα. Μικροί και μεγάλοι πρέπει να φροντίζουν επιμελώς τα δόντια τους, ώστε να μην αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα στο μέλλον, τα οποία θα επιφέρουν πόνο και ταλαιπωρία. Για αυτό το λόγο οι γιατροί τονίζουν διαρκώς τις ενέργειες που πρέπει να γίνονται από όλους σε καθημερινή βάση.

Η στοματική υγιεινή για παιδιά είναι ο τομέας στον οποίο δίνεται το μεγαλύτερο βάρος από τους ειδικούς. Άλλωστε, δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από ένα παιδικό χαμόγελο. Με σωστή φροντίδα και τακτικές επισκέψεις στον οδοντίατρο, είναι εφικτό τα παιδιά να ενηλικιωθούν, χωρίς να υποστούν την εμπειρία του οδοντικού πόνου ή της ουλίτιδας. Στο e-dructer.com θα βρεις όλα τα απαραίτητα προϊόντα με τα οποία επιτυγχάνεται η σωστ'η προαγωγή της στοματικής υγείας.