ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 216 900 1212 Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 18:00
× Κλείσιμο
0 0,00 € Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα Κάτω από αυτήν την Κατηγορία.


Αυτά είναι δύο από τα κυριότερα γνωρίσματα που προσφέρουν τα επαγγελματικά επιτραπέζια μίξερ. Συνήθως χρησιμοποιούνται στα καταστήματα εστίασης, ωστόσο είναι πολύ εύκολα στη χρήση και μπορούν να αποτελέσουν την αγαπημένη συσκευή στην κουζίνα κάθε απλής νοικοκυράς. Έχουν εργονομικό σχεδιασμό για καλύτερη απορρόφηση των κραδασμών. Τα επιτραπέζια μίξερ ανήκουν στις πολύ ισχυρές συσκευές μαγειρικής, ωστόσο καθαρίζονται πανεύκολα και αποθηκεύονται χωρίς να καταλαμβάνουν πολύ χώρο.

Οι διάφορες εταιρείες, οι οποίες δραστηριοποιούνται στον τομέα των συσκευών μαγειρικής, έχουν προωθήσει στην αγορά πρωτοποριακά μηχανήματα, τα οποία προσφέρουν υψηλή απόδοση και άνεση στη χρήση. Είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά και χάρη σε αυτά μπορεί ακόμη και ένας αρχάριος να φτιάξει σχετικά εύκολα υπέροχα γλυκά και νόστιμες συνταγές.

Έχουν αποσπώμενο διάφανο καπάκι για να αποφεύγονται οι πιτσιλιές και διαθέτουν τη λειτουργία (pulse) για διακεκομμένη κίνηση. Με αυτόν τον τρόπο γίνονται τέλειες αναμίξεις. Βρες τα τώρα όλα σε οικονομικές τιμές μόνο στο e-dructer.com.