Κάνε τώρα την παραγγελία σου με παραλαβή από το κατάστημα (click away), με ταχύτητα, ασφάλεια, εύκολη πρόσβαση και πληρωμή με χρεωστική / πιστωτική κάρτα.
*Η υπηρεσία click away είναι διαθέσιμη με την επιλογή του Νομού Αττικής στη σελίδα του Ταμείου
× Κλείσιμο
0 0,00 € Καλάθι

Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, καθώς στο ξεκίνημα του οργανισμός χρειάζεται την απαραίτητη επαναφόρτιση, μετά από τον βραδινό ύπνο, και το σώμα έχει ανάγκη από αποθέματα ενέργειας, ώστε να ανταπεξέλθει στους απαιτητικούς ρυθμούς της σύγχρονης καθημερινότητας. Η συχνότητα και ποιότητα του πρωινού φαίνεται να συνδέεται σημαντικά με την αποφυγή πολλών προβλημάτων υγείας, με αποτέλεσμα τα άτομα που καταναλώνουν καθημερινά πρωινό να έχουν το ιδανικό βάρος χωρίς να επιβαρύνουν τον οργανισμό τους με περιττά κιλά.

Στο e-dructer.com μπορούμε να ικανοποιήσουμε όλες τις ανάγκες σου για το πρωινό, με την μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως καφετιέρες, στίφτες, αποχυμωτές για την παραγωγή χυμών από φρούτα και λαχανικά, τοστιέρες, βαφλιέρες, φρυγανιέρες και βραστήρες. Θέλουμε να σε βοηθήσουμε να κάνεις τη σωστή επιλογή γι αυτό διαθέτουμε premium εταιρείες, εξασφαλίζοντας προϊόντα άριστης ποιότητας που φέρουν πιστοποιήσεις καλύπτοντας όλες τις σύγχρονες ανάγκες.