Κάνε τώρα την παραγγελία σου με παραλαβή από το κατάστημα (click away), με ταχύτητα, ασφάλεια, εύκολη πρόσβαση και πληρωμή με χρεωστική / πιστωτική κάρτα.
*Η υπηρεσία click away είναι διαθέσιμη με την επιλογή του Νομού Αττικής στη σελίδα του Ταμείου
× Κλείσιμο
0 0,00 € Καλάθι

Τα είδη κήπου - εργαλεία που χρησιμοποιούνται από επαγγελματίες και ερασιτέχνες κηπουρούς, σημειώνουν αυξημένες πωλήσεις τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, αφού ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν ως αγαπημένο χόμπι, την ενασχόληση με τα καρποφόρα ή τα ανθοφόρα δένδρα. Άλλοι πάλι, έχοντας μεγαλώσει στην επαρχία, έχουν αγαπήσει περισσότερο τη φύση, τα δέντρα, τα λουλούδια και γενικότερα το πράσινο και επιλέγουν να φτιάξουν το δικό τους κήπο όταν μετακομίζουν σε κάποιο μεγάλο αστικό κέντρο.

Τα είδη κήπου και τα εργαλεία που χρησιμεύουν στην περιποίηση του, θα τα βρεις στο e-dructer.com σε χαμηλές τιμές, ικανοποιώντας όλες τις αυξημένες απαιτήσεις που υπάρχουν. Έτσι, ο καθένας μπορεί να βρει, γλάστρες, ζαρντινιέρες, βάσεις, τσάπες, σκαλιστήρια, πριόνια, σφήνες, λάστιχα και σωλήνες για το πότισμα, κλαδευτήρια, λιπάσματα, ποτιστήρια, κάδους, θερμοκήπια, καλάθια, σάκους και πολλά άλλα είδη κήπου και εργαλεία.