× Κλείσιμο
0 0,00 € Καλάθι

Δεν υπάρχουν προϊόντα Κάτω από αυτήν την Κατηγορία.


Τα καθαριστικά μηχανών καφέ έχουν μεγάλη σημασία αν κάποιος θέλει να διατηρήσει για πολλά χρόνια σε καλή κατάσταση τη μηχανή του. Τα καθαριστικά μηχανών καφέ nespresso σημειώνουν μεγάλες πωλήσεις.

Η καθαριστική κάψουλα Caffenu είναι η πρώτη κάψουλα που καθαρίζει την καφετιέρα Nespresso γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά. Η Caffenu έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αφαιρέσετε όλες τις πικρές τανίνες και τις οσμές που επικάθονται στο θάλαμο βρασμού της μηχανής σας. Με αυτήν τη μοναδική δράση αφρού και απορρυπαντικού, ο καθαρισμός της καφετιέρας Nespresso είναι πλέον πολύ εύκολος.

Γνωρίζετε ότι κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την καφετιέρα σας, υπολείμματα καφέ παραμένουν μέσα στο θάλαμο βρασμού και δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτά με τη χρήση συμβατικών μεθόδων καθαρισμού, ούτε καν με την αφαλάτωση της μηχανής σας; Το καθαριστικό μέσο στο εσωτερικό της κάψουλας είναι κατασκευασμένο από βιοδιασπώμενο και βιολογικό υλικό. Δεν θα λεκιάσει τη μηχανή σας, αντίθετα θα αυξήσει το χρόνο ζωής της. Βρες όλα τα καθαριστικά μηχανών καφέ στο e-dructer.com.