ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 216 900 1212 Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 18:00
× Κλείσιμο
0 0,00 € Καλάθι

Αν θέλεις να επιστρέψεις κάποιο προϊόν για οποιοδήποτε λόγο, μπορείς να το κάνεις, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, αρκεί να είναι στην αρχική κατάσταση στην οποία το έχεις παραλάβει, δηλαδή να μην έχει αλλοιωθεί η συσκευασία του και να μην έχει χρησιμοποιηθεί / αλλοιωθεί το προϊόν.

Σε περίπτωση που η επιστροφή δε γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, το e-Dructer.com έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους.

Δεν μπορούν να επιστραφούν και εξαιρούνται προϊόντα ένδυσης, όπως εσώρουχα, κορσέδες, κάλτσες, καλσόν, τρόφιμα και λευκά είδη (μαξιλάρια, πετσέτες, παπλωματοθήκες κλπ), καθώς και άλλα είδη προσωπικής φροντίδας & υγιεινής όπως ξυριστικές, κουρευτικές, αποτριχωτικές μηχανές, συσκευές καθαρισμού ή περιποίησης προσώπου και σώματος, κρέμες, καλλυντικά, αρώματα, συσκευές μασάζ, ζώνες αδυνατίσματος, ακουστικά βαρηκοΐας κλπ. εφόσον αποσφραγιστούν ή χρησιμοποιηθούν, για καθαρά υγειονομικούς λόγους. Δεν δικαιούσθε υπαναχώρηση στην περίπτωση προμήθειας ψηφιακού περιεχομένου (λογισμικό) μη παρεχόμενου πάνω σε υλικό μέσο.

Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής είναι με δική σου επιβάρυνση (δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές μέσω ΕΛΤΑ) , ενώ η επιστροφή των χρημάτων σου γίνεται στο τραπεζικό λογαριασμό σου με τραπεζική κατάθεση, ενώ εάν η πληρωμή έχει πραγματοποιηθεί με πιστωτική κάρτα το ποσό επιστρέφεται εκεί. Σε περίπτωση επιστροφής της παραγγελίας σε κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα του e-Dructer.com θα χρειαστείς απαραίτητα την απόδειξη λιανικής πώλησης και το προϊόν θα πρέπει να πληροί τις προαναφερθείσες προϋποθέσεις.

Για κάθε επιστροφή μην ξεχνάς να ενημερώσεις την εταιρεία για την πρόθεσή σου (εντός του προαναφερθέντος διαστήματος των 14 ημερών) καθώς και να έχεις μέσα στη συσκευασία τη Δήλωση Υπαναχώρησης Προϊόντων Πωληθέντων από Απόσταση (Βρες το έντυπο εδώ).

Έχεις το δικαίωμα να επιστρέψεις τα προϊόντα που παρουσιάζουν κάποιο λειτουργικό πρόβλημα και να ζητήσεις την αντικατάσταση / επισκευή τους.

«Έχεις το δικαίωμα να επιστρέψεις τα προϊόντα που αγόρασες εντός 7 ημερών από την παραλαβή (DOA 7 ημερών) και να ζητήσεις αντικατάσταση στις παρακάτω περιπτώσεις:

 • Παραλαβή λανθασμένων προϊόντων (άλλα από αυτά της παραγγελίας)
 • Προιόντα με αισθητικά προβλήματα
 • Ελαττωματικά προιόντα κατά την πρώτη χρήση
 • Στην περίπτωση κατεστραμμένης συσκευασίας, ο πελάτης οφείλει να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος εξ αρχής και να ζητήσει την αντικατάστασή του, κατόπιν συνεννόησης με την ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

Όροι και προυποθέσεις για την Επιστροφή εντός Εγγύησης

 • Το προιόν να είναι εντός εγγύησης
 • Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί με τρόπο που παραβιάζει τους όρους εγγύησης του κατασκευαστή.
 • Το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ)
 • Το προϊόν δεν έχει υποστεί επέμβαση από μη εξουσιοδοτημένο άτομο
 • Η βλάβη δεν προέρχεται από ατύχημα, κακή συνδεσμολογία, πτώση, έκθεση σε ακραία επίπεδα θερμοκρασίας, υγρασίας, κραδασμού ή ρίψης υγρών.
 • Το προϊόν υποβάλλεται σε φυσική ή ηλεκτρική καταπόνηση πέρα από τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.
 • Ο αριθμός κατασκευής ή τα διακριτικά σήματα της συσκευής δεν έχουν αλλοιωθεί, αφαιρεθεί ή καταστραφεί.
 • Τα έξοδα επιστροφής του προιόντος επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη. Εναλλακτικά υπάρχει δυνατότητα παράδοσης του προιόντος από την έδρα της εταιρίας.

 

 • Τα έξοδα αποστολής του επισκευασμένου ή νέου προιόντος επιβαρύνουν τον πελάτη, εναλλακτικά μπορεί να γίνει παραλαβή από την έδρα της εταιρίας.
 • Το προϊόν δεν χρησιμοποιείται σε περιβάλλον που δεν προβλέπεται από το κατασκευαστή.
 • Όταν η βλάβη δεν προέρχεται από κακή εγκατάσταση.
 • Το πρόβλημα δεν οφείλεται σε προγράμματα ιών που μεταβάλλουν τα λειτουργικά χαρακτηριστικά της συσκευής.
 • Το πρόβλημα δεν οφείλεται σε εγκατάσταση προγραμμάτων που μεταβάλλουν τα λειτουργικά χαρακτηριστικά της συσκευής.
 • Τα έξοδα αποστολής προς την Εταιρία και τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Επιπλέον σε ενημερώνουμε ότι για τα προϊόντα που ελέγχονται από το Service (ανεξαρτήτου εγγύησης) και δεν παρουσιάζουν τo αναφερόμενο πρόβλημα, υπάρχει χρέωση «Μη διαπίστωση προβλήματος» 15 ευρώ + Φ.Π.Α., για την κάλυψη του διαχειριστικού κόστους, και τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον πελάτη.

Προσοχή: Σε περίπτωση υπαναχώρησης για την επιστροφή των χρημάτων σε τράπεζα ισχύουν τα παρακάτω:
Αν η επιστροφή γίνει εκτός των τραπεζών Alpha και Eurobank τότε τα έξοδα της μεταφοράς των χρημάτων επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για επιστροφή προιόντος εντός εγγύησης συμπλήρωσε την φόρμα εδώ