Κάνε τώρα την παραγγελία σου με παραλαβή από το κατάστημα (click away), με ταχύτητα, ασφάλεια, εύκολη πρόσβαση και πληρωμή με χρεωστική / πιστωτική κάρτα.
*Η υπηρεσία click away είναι διαθέσιμη με την επιλογή του Νομού Αττικής στη σελίδα του Ταμείου
× Κλείσιμο
0 0,00 € Καλάθι

Τα εσώρουχα είναι προϊόντα στα οποία δίνουν μεγάλη βαρύτητα οι καταναλωτές. Αυτό δεν αφορά μόνο τις γυναίκες, αλλά και τους άνδρες. Όταν επιλέγετε τα εσώρουχα σας, πρέπει να προσέχετε να είναι άνετα, να σας προσφέρουν την κατάλληλη στήριξη και να επιτρέπουν στην «κάτω περιοχή» να αναπνέει. Το βαμβάκι είναι ένα από τα κλασικά υλικά που χρησιμοποιούνται για την δημιουργία εσωρούχων. Είναι απαλό και υποαλλεργικό.

Το Lyocell jersey είναι ένα υλικό που αποτελεί ένα συνδυασμό από φυσικές νανο-ίνες και βαμβάκι, ώστε να προσφέρει μια απίστευτη αίσθηση στο δέρμα σας. Το Jersey ύφασμα είναι απαλό, ελαφρύ και ελαστικό. Το δίχτυ είναι το υλικό που χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο στην δημιουργία αθλητικών εσωρούχων, αφού είναι αρκετά ελαφρύ και βοηθάει στην σωστή αναπνοή του δέρματος. Στο e-dructer.com θα βρεις ανδρικά εσώρουχα, βαμβακερά εσώρουχα καθώς και επώνυμα εσώρουχα, όλα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.