× Κλείσιμο
0 0,00 € Καλάθι

Η παράδοση των παραγγελιών γίνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες (εντός και εκτός Αττικής) με τα συνεργαζόμενα courier. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πραγματοποιηθεί μετά τις 12:00 το μεσημέρι, η 1η εργάσιμη λαμβάνεται η επόμενη ημέρα. Αν πρόκειται για νησιωτικούς προορισμούς και δυσπρόσιτες περιοχές μπορεί να φτάσει μέχρι 5 εργάσιμες μέρες. Όταν ο τρόπος αποστολής είναι μεταφορική εταιρία, τότε οι ημέρες παράδοσης γίνονται 3-6 εργάσιμες.

Όταν η πώληση πραγματοποιείται  εκτός Ελλάδος, σε όλες τις περιπτώσεις επιστροφής ο αγοραστής επιβαρύνεται εξολοκλήρου με τα μεταφορικά  έξοδα.

Σημείωση: H παραλαβή του αντικειμένου και η υπογραφή στον μεταφορέα συνεπάγεται την αποδοχή του είδους και την άρτια κατάσταση του.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα που έχεις παραγγείλει δεν είναι διαθέσιμο, θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες αφαίρεσης/αντικατάστασής του. Αν η παραγγελία σου είναι πάνω από 49€ η αποστολή είναι Δωρεάν. Εξαιρούνται τα προϊόντα με βάρος άνω των 25 κιλών τα οποία επιβαρύνονται με 7€ μεταφορικά. Αν το κόστος της παραγγελίας είναι κάτω των 49€, το κόστος των μεταφορικών είναι 3€.

Σχετικά με δέματα άνω των 25 κιλών, η μεταφορική χαρακτηρίζει δυσπρόσιτες τις περιοχές σε ακτίνα 10km από κάθε γραφείο διανομής.
Σε τέτοια περίπτωση θα ενημερωθείτε για το επιπλέον κόστος.