ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 216 900 1212 Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 - 17:00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€ Εξαιρούνται οι παραγγελίες άνω των 25 kg
× Κλείσιμο
Cart 0 0,00 € Καλάθι

Η παράδοση των παραγγελιών γίνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες (εντός και εκτός Αττικής) με τα συνεργαζόμενα courier. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πραγματοποιηθεί μετά τις 12:00 το μεσημέρι, η 1η εργάσιμη λαμβάνεται η επόμενη ημέρα. Αν πρόκειται για νησιωτικούς προορισμούς και δυσπρόσιτες περιοχές μπορεί να φτάσει μέχρι 5 εργάσιμες μέρες. Όταν ο τρόπος αποστολής είναι μεταφορική εταιρία, τότε οι ημέρες παράδοσης γίνονται 3-6 εργάσιμες.

Όταν η πώληση πραγματοποιείται  εκτός Ελλάδος, σε όλες τις περιπτώσεις επιστροφής ο αγοραστής επιβαρύνεται εξολοκλήρου με τα μεταφορικά  έξοδα.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα που έχεις παραγγείλει δεν είναι διαθέσιμο, θα επικοινωνήσουμε μαζί σου για να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες αφαίρεσης/αντικατάστασής του. Αν η παραγγελία σου είναι πάνω από 49€ η αποστολή είναι Δωρεάν. Εξαιρούνται τα προϊόντα με βάρος άνω των 25 κιλών τα οποία επιβαρύνονται με 7€ μεταφορικά. Αν το κόστος της παραγγελίας είναι κάτω των 49€, το κόστος των μεταφορικών είναι 3€.

Σχετικά με δέματα άνω των 25 κιλών, η μεταφορική χαρακτηρίζει δυσπρόσιτες τις περιοχές σε ακτίνα 10km από κάθε γραφείο διανομής.
Σε τέτοια περίπτωση θα ενημερωθείτε για το επιπλέον κόστος.

Σημείωση: H παράδοση με courier αφορά πάντα παράδοση στην πόρτα του  πελάτη ενώ η παράδοση με μεταφορική επί πεζοδρομίου.

Σημείωση: H παραλαβή του αντικειμένου και η υπογραφή στον μεταφορέα συνεπάγεται την αποδοχή του είδους και την άρτια κατάσταση του.

Στις περιπτώσεις που το ογκομετρικό βάρος μιας αποστολής είναι μεγαλύτερο από το πραγματικό βάρος, η χρέωση της αποστολής γίνεται βάσει του ογκομετρικού βάρους.